MES DUYURU
Bizler MES ailesi olarak teknik projelerde çalışacak bölüm ve yıl fark etmeksizin takım arkadaşları arıyoruz

Değerli arkadaşlar,

 

Öncelikle herkese selam! Bizler MES ailesi olarak teknik projelerde çalışacak bölüm ve yıl fark etmeksizin takım arkadaşları arıyoruz. Kısaca sizeler projelerimizden bahsetmek istiyoruz.

 

2019 – 2020 Projelerimiz :

 

1- Yeni Nesil Rüzgar Türbini

Bu projedeki amacımız yeni nesil bir kanat ve jeneratör tasarımı yapıp bunların üretimini yapmak. Bu sırada hem eğlenip hem öğrenmek.

 

2- Elektrikli Araba

Elektrikli Araba projesinin asıl amacı Shell Eco Marathon ve Tubitak Efficiency Challenge yarışmalarına katılabilecek bir araba üretmektir. Bu projeyi BEAT (Bilkent Elektrikli Araba Topluluğu) ile koordineli yürütmekteyiz ve MES olarak bu arabaların mekanik tasarımlarını yapmaktayız. Otomotiv ve araç tasarımına ilgi duyan takım arkadaşları aramaktayız.

 

3 – Biosfer XYZ

Biosphere XYZ, uzay çalışmalarının dünya, ülkeler açısından öneminin anlaşılarak,  laboratuvar (göl) ortamında cam bir fanus içerisinde canlılar için yaşam alanı oluşturularak yapay zekâ destekli sistem, robotik sistemler,  IOT temelli Akıllı Ev Sistemi ile gerçekleştirilecektir. Projemizin amacı, diğer gezegenlerde insanların yaşayabileceği uygun koşullara sahip bir alan yaratılmasıdır.

 

4 – UAV

TÜBİTAK 2019 uluslararası insansız hava araçları yarışmasında ödül almış takımımıza katılmak ve hava aracı projelerinde bilginizi arttırmak isterseniz  bu kulüp tam size göre. Kendi insansız hava aracı projelerini yapmak isteyen tüm bilgisayar, elektrik elektronik, endüstri ve makine mühendisi adaylarını MES tanışma toplantısına bekleriz.

 

Projelerimiz hakkında detaylı bilgi almak, kulübümüze kaydolmak ve projelerimizde aktif şekilde yer alarak isimlerinizi duyurmak isterseniz 25.09.2019 tarihli 17.40’ta FFB-06’da yapılacak olan tanışma toplantısına katılımınızı bekliyoruz. Ayrı olarak sorularınız için Halkla İlişkiler Koordinatörümüz ve Kulüp üyeleri ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Saygılarımızla