Üniversite-sanayi işbirliğinin temel amacı, gelecekteki mühendislere geniş bir endüstri ve işletme anlayışı sağlamaktır. Bu hedefi destekleyen, üst düzey öğrenciler için iki aylık uzun bir tasarım aktivitesine sahibiz. Bu yıl, her biri altı öğrenciden oluşan on dört gruba, önde gelen endüstriyel kuruluşlardan tasarım projeleri verildi. Projeler, öğrencilerin bugünün dünyasında ihtiyaç duyulan bir ürünü tasarlamak için lisans çalışmalarından yararlanabilecekleri, aynı zamanda hem ilk yarıyılda tamamlanan tasarım aşamasında hem de ikinci yarıyıldaki imalat aşamasında yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak şekilde seçildi.

Bölümümüz tarafından her yıl gerçekleştirilen Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Fuarı’na ait kitapçık, video ve görsellere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

4. SANAYİ ODAKLI BİTİRME PROJELERİ FUARI (2019)

3. SANAYİ ODAKLI BİTİRME PROJELERİ FUARI (2018)

2. SANAYİ ODAKLI BİTİRME PROJELERİ FUARI (2017)

1. SANAYİ ODAKLI BİTİRME PROJELERİ FUARI (2016)