A. ALPEREN GÜNAY

E-Posta

agunay@bilkent.edu.tr

ÖZ GEÇMİŞ

Günay Bilmech'e Şubat 2023'de öğretim üyesi olarak katıldı. ODTÜ'de yardımcı doçent (2021-2023) ve The University of Tokyo'da (2019-2021) araştırmacı olarak görev yaptı. Günay, doktora ve yüksek lisans derecelerini Urbana-Champaign'deki Illinois Üniversitesi'nden Dr. Nenad Miljkovic'in gözetiminde aldı. Araştırmaları termal cihazlar ve malzemeler üzerine odaklanmıştır. Dr. Günay, TÜBİTAK 2232-B Ödülü sahibidir.

EĞİTİM

Doktora, Makine Mühendisliği, Illinois Üniversitesi, Urbana-Champaign (2019)
Yüksek Lisans, Makine Mühendisliği, llinois Üniversitesi, Urbana-Champaign (2016)
Lisans, Makine Mühendisliği, ODTÜ (2014)